Catalog de produse

Distanta dintre varfuri

Top sellers

Strunguri metal universale 

  • Optimum - Germania

    20 109€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH  4010V este ideal pentru utilizatorii profesionisti fiind dotat cu reglaj electronic al turatie, ghidaje calite si rectificate, display digital DPA 21, luneta fixa si mobila si cu o distanta intre varfuri de 1000 mm. Distanta de strunjire deasupra saniei este de 540 mm iar cursa papusii mobile este de 130 mm.
  • Optimum - Germania

    20 756€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 4610 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 460 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    22 183€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 4210V este un strung de precizie echipat complet usor de deservit ideal pentru utilizatorii profesionisti oferind un raport optim cost-performanta. Acest model permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 420 mm deasupra batiului, este dotat cu display digital DPA 21 si reglaj electronic al turatiei.
  • Optimum - Germania

    23 281€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 4615 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 460 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    25 917€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 5615 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    26 137€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 4620 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 460 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    29 321€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 5620 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    29 870€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 4615 V este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 460 mm deasupra batiului. Este dotat cu convertizor de frecventa pentru...
  • Optimum - Germania

    34 263€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 5630 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.
  • Optimum - Germania

    37 228€ (fara TVA)
    Strungul universal Optimum TH 5620 V este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului. Este dotat cu convertizor de frecventa pentru...
Compara 0
Suna-ne

Nu sunt produse

Va fi determinat ulterior Transport
0€ Total

Cumpara