Obiectivul nostru:

Sa oferim solutia ideala pret/calitate pentru echipamente profesionale si utilaje industriale.

Despre noi

La eurotools-insdustrie.ro venim in fiecare zi la munca sa rezolvam probleme. Probleme de optimizare, eficienta, profitabilitate si orice alt obstacol intalnit in utilizarea de utilaje profesionale si industriale. Sunati-ne si va veti convinge de profesionalismul consultantilor nostri, ce vor reusi sa ofere rezolvari problemelor dvs. Stim ca pretul este important - lucram cu o mare varietate de producatori din Europa - pentru a va putea oferi solutia cea mai avantajoasa - si negociem cu placere!


Andrei C.

MANAGING PARTNER

Andrei reprezinta "esenta" EUROTOOLS-INDUSTRIE.RO - cu o experienta de peste 15 ani in vanzari el este etalanul ce ne face pe toti ceilalti sa realizam mai mult.

INTERESE:

masini CNC, relatia cu clientii, negocierea cu furnizorii

Florin P.

OMUL CU SITE'ul

Florin conduce operatiunile tehnice ale companiei - de la site pana la servere si toate calculatoarele noastre. Toti colegii au numarul lui de telefon este pe apelare rapida.

INTERESE:

Linux, PHP, Google Analytics

Madalina H.

CONTABILITATE

Vrei bani? Vorbesti cu Madalina. Dai bani? Vorbesti cu madalina. Stocuri? Tot Madalina. Ea este responsabila de tot ce insemna cifre si relatia cu institutiile statului.

INTERESE:

ANAF, OPC, ITM

Alex B.

DIRECTOR VANZARI

El este cel la care vrei sa ajungi pentru a negocia pretul - si e foarte bun la asta - insa daca toata lumea castiga si el castiga, corect?

INTERESE:

$,$,$,$,$,$,$


Compara 0
Suna-ne

Nu sunt produse

Va fi determinat ulterior Transport
0€ Total

Cumpara