Top sellers

Polizoare 

  • Optimum - Germania

    Polizorul de banc GU 20 este un echipament conceput pentru profesionisti pentru a fi utilizat in operatiunile de polizare si debavurare a sculelor prezentand o carcasa turnata din aluminiu. Motorul echipat cu rulmenti cu bile permite o utilizare silentioasa si interventii de mentenanta minime. Diametrul discului utilizat este de 200 mm.
  • Optimum - Germania

    Optimum GU 25P este o masina de polisat robusta realizata pentru lustruirea si slefuirea fina a pieselor din diferite materiale. Rotorul echilibrat cu rulmenti cu bile ce asigura anduranta ridicata si antreneaza discuri de slefuit de 250 mm pentru toate suprefetele si finisajele de la mat la luciu perfect.
  • Optimum - Germania

    Polizorul de banc GU 25 este un echipament conceput pentru profesionisti pentru a fi utilizat in operatiunile de polizare si debavurare a sculelor prezentand o carcasa turnata din aluminiu. Motorul echipat cu rulmenti cu bile permite o utilizare silentioasa si interventii de mentenanta minime. Diametrul discului utilizat este de 250 mm.
  • Optimum - Germania

    1 159€ (fara TVA)
    Polizorul de banc GU 20 Vario este un echipament conceput pentru profesionisti pentru a fi utilizat in operatiunile de polizare si debavurare a sculelor prezentand o carcasa turnata din aluminiu. Motorul echipat cu rulmenti cu bile permite o utilizare silentioasa si interventii de mentenanta minime. Diametrul discului utilizat este de 200 mm iar viteza...
Compara 0
Suna-ne

Nu sunt produse

Va fi determinat ulterior Transport
0€ Total

Cumpara